domingo, 22 de febrero de 2009

Ayurveda 7b+ y Buda 7a+ video

Con la música de Kang Eun-il, de la película El Arco (Kim-Ki-duk 2005), presento la grabación de Ayurveda 7b+ y Buda 7a+, ambas realizadas el mismo día, sábado 21 de febrero.

He escogido esta música, aparte de lo bonita que es, porque me siento como si estuviera flotando mientras la escucho, y es justo así como a muchos nos gusta sentirnos mientras escalamos.


Ayurveda 7b+ y Budah 7a+ from Aleix Vilardebo on Vimeo.

9 comentarios:

Aleix dijo...

Patxi, espero que aquest t'agradi;hi he posat casi tots els requisits que em demanaves, menys la càmara lenta, de la cual no en sóc molt partidari!jajajaja Cuidat hondureño!!!!petons pels dos!!

txetxu dijo...

que puteta de merda!!molt bé tio!!..si segueixes així nen, quan fagis l'any de bloc no set resistirà res!...els teus sherpes estarem allà per ajudar-te.......jajajajaja.......Patxi, si aquest video tb li trobes pegues vinc a Hondures i et tiro dalt a baix de la muntanya.....jejeje....

LETICIA dijo...

Enorabona booooow!Disabte vaig amuerte a barallar-m´hi.Avui no hem pogut venir en Guillem fa 3 anys i tocava festa d´aniversari.Molt bo el video.Records.

aisialidia(temps lliure) dijo...

Nene!!!!bou molt bo,tensio al maxsim!!!!ara a per mes!!

Aleix dijo...

Felicitats Guillem!D'aquí poc ens fotràs tu canya a nosaltres!

Anónimo dijo...

Molt guapo el video! M'hauras d'explicar com t'aguantes de les regletes de Buda. Enhorabona pels encadenes.
Salut!

Anónimo dijo...

Enhorabona sharma! Continua aixi!! Tiba-li a muerte!! Salut guapo!

Anónimo dijo...

Bo el video, no pareu, La Comarca us ha enganxat, tenim que posar-nos las piles i obrir coses noves, al ritme que vas et queden els projectes grossos, ja pots apretar.

Salut

Ferran G.

Aleix dijo...

Tinc ganes d'obrir coses noves per La Comarca, manos a la obra!I si vols ajuda, com mes siguem abans acabarem!