domingo, 17 de mayo de 2009

Back to the wood

Después de 3 semanas sin internet y mucho trabajo en los rodajes de estos días, vulevo a la red, y para hacer boca dejo alguna foto de la jornada de hoy. El resto intentaré presentarlo en breve. La verdad es que estoy destrozado y solo pienso en la cama.



6 comentarios:

LETICIA dijo...

quines fotos nano! Cuida't el braç i el dit! Ens veiem.

Jaimito dijo...

Bouuuuuuuuuuuuuu!!!! Com va tot? Com tens el braç esquerra?? Encara fa punxades???? Ahir m'ho vaic pasar molt rebé. Ja feia una semana que no ens veiem i ja et trobava a faltar; per cert, tu i jo en vam coneixer en un local de :"Parejas o invitacion"? jejejeje. Bones fotos. La meva em mola bastant. Et fa res que te la pilli!!!!!!!jejejeje. No vaic tirar cap foto. Molts records amb en Txetxu, que es un malparit i no va parar de fumar en tot el dia. Portava un bolingaso a sobre que no s'aguantava ni de peus.jejejeje
Bona aquesta i bona l'altra. Ens veiem diumenge. Salut i ja parlem de coses maques

txetxu dijo...

oleeeeeeeeeee......has actualitzat. La foto del Met mola mooolt!....

Met: mai més torno a fer lo d'ahir, mai més!!!

salut i parlem

Aleix dijo...

ja trobava a faltar comentaris al blog i alguna visita tb...jajaja. Ahir va estar molt be, tot i que no ser si us hi veieu gaire vosltres malparits!!!!!! el braç en repòs millor, espero que diumenge no torni a sortir. Aixo em passa per fer el burro am els nens, ells no han d'escalfar pero jo si. joder.

Laia Nadia dijo...

ueeee!! per fi s'ha actualitzat aquest bloc de tant ptamare!! Com sempre, amb les fotos et superes!! per cert... com tens la lesió? cuida't i que milloris ben aviat!! Salut!

Anónimo dijo...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu