miércoles, 27 de mayo de 2009

Crane DVC 250...LA GRUA




Pocas horas antes del partido de esta noche yo ya he tenido un regalo, por si las cosas no salen bien, ya tengo de que hablar mañana. A las 12:00h me llamaban los de UPS que estaban en mi casa y no había nadie. Todo bien, en 5 minutos estoy allí! Le digo a la jefa que es urgente, que tengo que ir a casa que me ha llegado un paquete - ella me miraba con cara de taliban (que estará esperando este...). Llego a casa, rally con el coche. Efectivamente, la grua estaba esperándome en la puerta con un señor: una firmita? (autográfos ya?) Todo bien, desempaqueto frenéticamente y allí estaba. tan bonita como en mis sueños.

Se llama Crane DVC 250, de la casa ProAm. Medidas variables; desde los 3m hasta los 6m. Con un tripode extensible hasta 2,5m. Su bolsita de transporte y el kit de contrapesos que tenía ya preparado del Decathlon.

Al salir del trabajo la he montado en un fly. Todo bien! Se monta y de desmonta en un momento. He hecho una cuantas pruebas con la cámara, y por ser mi primer día con ella, no esta nada mal!!!! La sorpresa ha sido al ver las imágenes luego... Le doy al play y... chooof... eyaculación precoz! no he podido aguantar más. La fluidez y la calidad de los movimientos me han provocado un orgasmo. Ahora solo falta añadirla al próximo proyecto de Bowlder Films (creo que muy próximo)

16 comentarios:

Laia Nadia dijo...

JAAAAAAAAAAARL!! coño!! però si m'has posat fanàtica de la puta grua a mi també!! Quin post més ben parit, m'has transmés el teu fanatísme a través de la pantalla!! serà rollo "polstergeisht"?? (no en tinc ni papa de com s'escriu, però sona bastant igual...). NAAAANU això ho hem de veureeee!!! tranqui, ja portaré bolquers de l'escola per si ens caguem a sobre! juaaaaaaasjuaaaasjuaaaaaaas!!

Ferran Guerrero dijo...

Inhumanoooooooooooooooooooo bowlder, inhumano, ja saps el que toca, tu mateix, ara si que tela marinera, la primea productora espanyola de escalada amb grua, buahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, inhumano, em puc imaginar com estas, i més ara que de moment guanya el Barça.

Ens veiem, i feliços somnis

Aleix dijo...

inhumana!!!!! ara si que ya...nomes faltem nosaltres per acabar el pastís! i Barçaaaaaaaaaaaaaaaaa, la guinda a tot això!ens veiem diumenge o dissabte nit i en parlem!

oscar dijo...

Ara si que la liareu parda cabrooooooooons!

Aleix dijo...

ya ves! ens veiem diumenge, vindre al vostre antro a fer unes cosetes mentres treballeu, el ferran t'ho explicarà!heu de tenir material suficient x currar a muerte!

Anónimo dijo...

BuFF nano !!!kina lokuraaa!! aviamke surt d'aki,segur ke lokuras 1000!!! aviam si la puta munyeca em deixa de donar pes cul ya !!!ens veiem akest finde! si vas per vic porta la meva bandeja del cotxe , taliba!!!!! pensa-hi!!! COPA~LLIGA~CHAMPIONS me lo kitan d las manossssssssssssss!!!! Domènec( Hand Solo)

Jaimito dijo...

BOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Clar que si. Ara, amb la gran grua podras gravar tots els putos detalls amb una precioso brutal. Ets com un nen amb una piruleta!!!!!!! jejejejejejeje. Todo bien. Ens veiem el finde, si tot va be. Salut i ves fent probes i mes probes. k tot sortir b

Xavi Catracho dijo...

Y con esto se pueen coher higos??
O pa que zirve??!!

Besos y recuerdos Hondureños, no us oblido, sigo el blog con entusiasmo.

Aleix dijo...

Ieee el comentari més esperat de l'any!!! amb això et grabaré la sopa de cigrons quan tornis!jajajaj cuideuvos molt i a disfrutar al màxim!vaig veient que actualitzeu més sovint ara, benne benne!un petó hondureños, nos vemo a la vuelta

Ferran Guerrero dijo...

Bowwwwwwwwwwwwwwwww, mirate el mail, para el viaje de suiza ya voy ligando cosas.

Jaimito dijo...

Mucho tiempo, muuuucho tiempo!!! K pasa pollastre???? No he tingut cap notici teva desde ja fa molt. I d'en Txetxu tampoc. Que collons esta pasant. Tans projectes finals teniu???jejejeje. Curreuvos-ho molt perque ens esperen unes vacances inhumanes. Aviam si ens veiem aviat

Jaimito dijo...

Quina putada!!!! Putes metges. Mira algun fisiterapeuta o un homeopata que sigui privat. Poder serà una mica car pero et poden solucionar el problema. Jo tampoc estic del tot recuerat. De moment es practicament inpensable que escali posant talons drets. Pero de mica en mica sembla que millori. Aviam si aquest finde o el vinent kadem i parelm de les vacances. Jo tambe et trobo a faltar, i el paxaran "Etxeco" tambe. Records, i espero que els rodatges hagin sortit be, pero veient i sapiguen com treballes dubto que hagi sortit malament. Salut

Laia Nadia dijo...

PER LA MORRRRTT DE DEUUUTT!!! ALEIX, FES EL FAVORT DE DONAR SENYALS DE VIDA!! però què passa bowet??! que no enyores aquelles tardes "tontes" de fanatisme i bon rotllo?? o és que t'has passat al lado oscuro d'una 8mmm?? AQUÍ T'ENYOREM ALEIIXT!! TORNA SI US PLAUUT!!

Jaimito dijo...

Bou. M'alegro que ja tiguis millor i que tornis a agafar el ritme. Pensa que Suïsa no sera facil, i necessitarem tots els dits dels peus i de les mans. Todo bien. Aviam si es veritat i feu una visita amb el Txetxu ( ...Txeeeeetxu txetxu txetxu txetxu...). Em de parlar de moltes coses!!!!!!!!!!!! I flipareu, putetes meves, de com esta el plafo!!!!!!!!!!
Fins aviat!!

Anónimo dijo...

kar sem iskal, hvala

Anónimo dijo...

lo que yo queria, gracias