jueves, 19 de febrero de 2009

The Hole 6b+/c

En la zona del Lluçanès, este es uno de los bloques abiertos hasta el momento, aquí teneis la primera ascensión. Ahora toca sacar líneas por otros lados y sentado, a ver si puede.

Espero veros pronto en nuestro medio.

The Hole 6b+/c, Lluçanès from Aleix Vilardebo on Vimeo.

3 comentarios:

LETICIA dijo...

first ascent boooow!Al final si no hi ha canvi de plans, dissabte i diumenge explotarem una mica el lluçanes,aixi tindra una bona arrencada.Si us va be ja ho saveu.

Aleix dijo...

molt be familia, potser venim diumenge. Ja tenim ganes de explorar i explotar la zona. Deixeu-nos deures!ens veiem bows!

Anónimo dijo...

Ep aleix, cada vegada m'agraden mes els videos, les tipografies son atractives, l'ull de peix es ben artistic, i amb la camera rapida es fa divertit, ja nomes et falten unes cameres lentes al moment de agafar la presa, enfocant la ma y la pedra y en segon pla, desenfocat, les vostres cares deformantse per l'esfors, yaaauuuurhggg!!!!
Per cert m'he enrecordat de la linia antrax (crec que es diu aixi) que surt la irina fent-la, i que a mi em va sortir als 10 pegues o aixi, pero la irina no li fa falta empotrar el genoll!!! alla estava la bellesa d'aquell bloc.
Per cert, l'umebol me l'he pres dies comptats, i l'estomac encara no ha fallat, no hi ha tants virus per aqui.
Petons, i feu enveja tant que bloqueu!