martes, 24 de febrero de 2009

El Lluçanès es comarca


El domingo estuvimos en el Lluçanès acompañados de Manya, que madrugó para acabar de limpiar un bloque nuevo. Al llegar acabamos de limpiarlo todo, lo bautizamos con el nombre del bloque del Túnel y vemos unas líneas claras. Sacamos 2 de ellas; Monodosis 6a y La Xina 6b. Esta segunda costó un poco más, pero salió. Luego hay un proyecto bastante duro, Raya proj. Creo que puede salir bastante alto, más que nada que no conseguimos ni el primer paso… pero todo es cuestión de tiempo.


Después estuvimos en The Hole, intentando sacarlo sentado, pero aún queda un poco lejos, es inhumano!

Para terminar de destrozarnos las yemas estrenamos otro bloque, con una línea clara. El Balcón proj. que no salió entero. Saqué el inicio y el final por separado, pero todo junto no pude, estaba bastante hecho polvo y la salida requería bastante potencia. Así que otro día tranquilo y disfrutón en el Lluçanès.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

bones!
els blocs pinten molt bé, però potser la zona no està massa clara.. El Lluçanès és en tot cas oficialment una subcomarca (o comarca natural), o fins i tot un restaurant!
Molta imaginació córre per segons on..! ;-)
vagi bé!
Carme

Anónimo dijo...

Que guapo tio!! No paran ni un momento, eh.
Cuando sus veni pa Malaga a escalar con nosotros? Venga, que ya tenemos ganas!
Besos pa los dos

txetxu dijo...

Bones noticies!!segurament no entrego projecte final fins al Juny, així que podré no deixar d'escalar!!....uuufffff.....m'han salvat la vida!!!...parlem!

Anónimo dijo...

Bones Aleix!!
Tinc ganes de anar a probar aquesta linia!!
Carme:Pel que fa el comentari jo crec i em sembla que es aixi que ell a relacionat el LLuçanes amb la Comarca( de boulder)!!!

LETICIA dijo...

el bloc del túnel sortirà també alguna línia dins mateix. Les parets de dalt ja s'han començat a netejar: sortirà alguna trave llarga. Tambè volíem fer alguna via de dues o tres xapes. Però un col.lega que en sap del tema em va dir (paraules textuals) "dos o tres chapas, son un búlder"! je je! així que haurem d'apretar les dents (i el cul) i sortir per dalt!
Ens veim. Vagi bé per terres franceses!

Aleix dijo...

Em va agradar la pintada, això és tot. El Tunel es molt guapo, se li ha de treure mes suc, per la part de darrera tambe hi sortien coses! I aquest cap de setmana potser m'he de quedar per aquí, aixi que dissabte comarca segur!!! Invasio venezolana? que us sembla?jajaja vinga bows!!

LETICIA dijo...

ok! jornada fanàtica a la comarca! De collons. Ens veiem dissabte, doncs. Que ya queda menossssssss!