martes, 3 de marzo de 2009

BOWLDER series


Esto es lo que pasa cuando llueve... vas a poner gasolina y ves, en una estanteria, una figurita de un Bow (buey)... y te lo compras. Llegas a casa y te sacas de la manga un concepto relacionado con lo que más te gusta, hacer el Bow. Así que os presento mi nuevo amigo, BOWLDER series, una excusa más para mezclar artes y combinarlas entre sí. A ver que sale.






8 comentarios:

Anónimo dijo...

Ets un bow i un animal,jajaja!molt bona,que es noti l'intares,FRIKI!!!

E disabte puges?tenim que anar a treure algo pendent!!

Aleix dijo...

dissabte pujo segur...a invaïr Venezuelaaaaaa!!!!!!!!!

Ferran Guerrero dijo...

a veure si invaiu ja d'una vegada, molt bo el bow, ho he vist aquest de mati pero no he pogut fer cap comentari, jo estare dissabte fins les 4.00, despres tinc una reunió a Montgrony.

m'ha agradat molt el concepte.

LETICIA dijo...

bon dia! com va per Sant Cugat? aquest inde solet...nosaltres dissabte no podem escalar però diumenge serem pel lluçanès. Si aneu a la Comarca, us heu de menjar la invasión venezolana (que he sentit a dir que és un 6c je je!) Seur que endevines qui l'ha decotat...eh?
Va, ens veiem.

Aleix dijo...

jajjaja jo encara hi diria més, potser és un V+. En fi, és un troç de via, a veure si ens l'acabem. Com a mínim en Manya que ja la té. A mi potser em falta una miqueta. Jo al revés, diumenge tinc calçotada i dissabte a muerte. Ens veiem BOWlder adictes!

Anónimo dijo...

Auba,jajaja,jo encara el rebaixaria mes,jajaja,el cas es que lem de fer,si o si!Bow disavte e fet canvi de plans,ja texplicare per una altra via,(hi ha molt buitre carroñero!!!),et trucu bow!!

Aleix dijo...

ok, ens truquem més tard nano!

LETICIA dijo...

ei bloquero...demà vull notícies sobre la conquesta de Venezuela, eh? al menys, actualitzaré el blog amb les vostres gestes! je je! a tibar-li com mai!